Nye aftapninger fra Tomatin.
- Detaljer
- Publiceret: Tirsdag, 30. august 2016 22:14
- Skrevet af MacNiels
Caribbean Rum fra 2007 har kun ligget på rum fade og det i over 9 år. Dette er den første aftapning fra Tomatin der kun har ligget på et rum fad.
Destilleret 18. maj 2007, aftappet ved 46% alc. ikke tilsat farve og heller ikke kold filtreret.
Det er der kommet 6600 flasker ud af.
"It is a totally tropical explosion of coconut, creamy vanilla and banana!"
Cabernet Sauvignon fra 2002 har først ligget på almindelige fade i 9 år inden det er blevet overført til Cabernet Sauvignon barriques.
Destilleret 25. januar 2002, overført til Cabernet Sauvignon fade den 1. marts 2011. Aftappet ved 46% alc. ikke tilsat farve og heller ikke kold filtreret.
Det er der kommet 2436 flasker
Oloroso er fra 1995 og har ligget på bourbon fade i knap 18 år inden whiskyen er flyttet til Oloroso sherry hogshead.
Destilleret 16. juni 1995 og flyttet til Oloroso Sherry hogsheads den 13. maj 2013. Aftappet ved 46% alc. ikke tilsat farve og heller ikke kold filtreret.
Det er der kommet 1912 flasker
"With flavours of heavy dried fruits, rich sherry, honeyed oak spice and dark chocolate with an almost waxy mouthfeel."
Kilde: Tomatin
Diskuter denne artikel
Log-på for at kommentere