Whisky og lys

More
17 years 2 months ago #10419 by MacLars
Whisky og lys was created by MacLars
Jeg læste på fine-expressions:

As most of us know, beer can be quite susceptible to light damage causing a skunky smell and taste, especially when bottled in clear or green glass. This reaction has been traced back to the hops in the beer -- the one ingredient not shared with whisky -- so, in theory, it shouldn't be an issue.


Men er det et "issue"? Jeg har det med at gemme flasker uden rør og lign. bagerst i skabet.

Videre på fine expressions:

I intend to do a test myself by filling a few 50 mL "minis" and leaving them for a few months in various places like my usual storage area in the dark, in direct sunlight, indirect light at room temperature, in the freezer, and wherever else seems interesting.


Et interessant eksperiment, som jeg tror jeg vil kopiere. Er der nogen der har prøvet det eller noget lignende?

MacLars

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
17 years 2 months ago #10421 by Peteys
Replied by Peteys on topic Whisky og lys
Man ku da ofre en OB'er på det og se om man ka smage forskel?
Der var da i hvert fald en idé

Den bedste dram er den næste dram!

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
10 years 2 weeks ago #30332 by Hævi
Replied by Hævi on topic Whisky og lys
Hej MacLars
Jeg er netop begyndt at undersøge det der med whisky og lys, da jeg har arvet en meget fin montre, jeg overvejer at gøre til barskab. Har dit nu syv år gamle indlæg om forsøg med lys og whisky og lys kastet nogle resultater af sig?

Venligst Mads

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
10 years 2 weeks ago #30333 by Macdeffe

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
10 years 2 weeks ago #30334 by Doc
Replied by Doc on topic Whisky og lys
Petey du har lavet et lignende eksperiment kan jeg huske fra en smagning
Godt nok med en slave

-Pragmatisk tilgang til whisky-
www.whitato.dk
//Michael

Please Log på or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.235 seconds