Regler for whiskynyt.dk' forum

More
15 years 9 months ago #1870 by MacLars
1. Brug beskrivende titler i indlæg og lav lidt research først.

Dette gør det lettere for folk at filtrere de indlæg fra der omhandler spørgsmål/emner som de ikke har noget kendskab til, eller ikke har lyst til at læse.

2. Skriv dit indlæg til det rigtige forum.

Mangler det rigtige forum, så tøv ikke med at foreslå oprettelsen af dette.

3. Ingen SPAM

Lad være med at skrive indlæg der blot er skrevet for at ophidse folk. Substans i indlæggene er hvad der er nøglen til ikke at blive sat i samme bås som en spammer. Lad være med at oprette flere indlæg om samme emne.

4. Personlige angreb er ikke velkomne.

Kritisér idéer og ikke personer. Hvis der skal laves mudderkastning, så er det i private-beskeder det foregår.

5. CAPS LOCK ER UNØDVENDIG.

At skrive med STORE BOGSTAVER anses for at råbe i et online forum, og det er ikke særlig venligt at brøle én ind i ansigtet, når man bare gerne vil hjælpe en whiskynyder. Det er muligt at CAPS LOCK sidder fast på tastaturet du sidder ved, men hvordan skulle vi dog vide det? Det kan meget vel være at din computer ikke vil boote, men at du er i den situation gør dig ikke til noget specielt, og derfor behøver du ikke forsøge at påkalde dig opmærksomhed på den måde. Du skal nok få opmærksomhed, men det bliver ikke den slags opmærksomhed du havde tænkt dig.


6. Overdrevent brug af "!", ""¦" og "?" hjælper dig ikke.

Der er ingen grund til at lave et indlæg med en titel der har en større mængde interpunktionstegn efter sig. Endvidere er det et irritationsmoment i øjnene på de personer, der dagligt besøger whiskynyt.dk's Forum, så på whiskynyt.dk anses det for god Forum etikette, at du holder dig fra fristelsen til overdrevent brug af nævnte tegn.

Reaktioner på brud af regler.

Hvis en af administratorerne finder eller bliver gjort opmærksom på en bruger eller tråd der overskrider reglerne for forum, vil den pågældende person sætte en stopper for aktiviteten, enten ved at slette eller låse tråden således der ikke kan oprettes flere svar i pågældende tråd.

Det er udelukkende forum admin der bestemmer om en tråd skal låses eller slettes totalt ud fra den givne situation. Klager over situationer i forum skal sendes på klage@whiskynyt.dk og ikke offentligt i forum.

Ud fra disse regler håber vi dog alle brugere får en god og fornuftig tid i forumet på Whiskynyt.

MacLars & MacNiels

Please Log på or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.048 seconds