Soap
Self-Styled Whisky Connoisseur
danishwhiskyblog.blogspot.com/
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Please Log på or Create an account to join the conversation.
- Springbank21
- Offline
- Platinum Member
- Posts: 345
- Thank you received: 0
Steffen, var du ikke med da Ulla eller Claus åbnede for en Arran afsluttet på et L'oreal fad? Eller hvad det nu var.
Den var godt nok speciel og ikke speciel drikke venlig.
Niels
L'oreal fad?? Er det ikke hårfarve......altså et hårfarve fad.....ha ha ha det er sgu morsomt.
mvh
Torben.
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Niels
L'oreal fad?? Er det ikke hårfarve......altså et hårfarve fad.....ha ha ha det er sgu morsomt.
mvh
Torben.[/quote]
Det var mig som åbnede den og den smagte af shampoo eller nærmer billig håndsæbe og nej den var bestemt ikke drikkevenlig. /Ulla[/quote]
Det var en 20cl version af Arran Madeira Cask Strength.... Ren sæbevand Virkelig!!
/claus
So many malts - so little time...
themaltdesk.blogspot.com/
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Sikre kandidater i år var :
Longrow manzanilla 2005
St. Magnus HP
Dalmore Castle Leod
Nashoba Valley 5yo red wine
Steffen
Self-Styled Whisky Connoisseur
danishwhiskyblog.blogspot.com/
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Self-Styled Whisky Connoisseur
danishwhiskyblog.blogspot.com/
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Sikre kandidater i år var :
...
St. Magnus HP
Hvad fik den til at havne på det bord? Jeg har smagt den et par gange, og synes da at det er en hæderlig dram.
Lars
Helt forfærdeligt svovlet
Jeg må indrømme at jeg heller ikke kan følge dig her, Steffen...
At du finder St. Magnus svovlet ift. f.eks. en vis Laphroaig fra SMWS '...Balrog's Bum' som du ikke fandt svovlet, som jeg synes var ekstrem - men sjov at prøve...
Mon det kunne være en dårlig flaske du smagte?
/claus
So many malts - so little time...
themaltdesk.blogspot.com/
Please Log på or Create an account to join the conversation.
1. Gummi
2. Rådden (H2S)
3. Aske
Jeg har selv store problemer med no. 2, no. 1 kan være både godt og skidt for mig, mens no. 3 har en neutral virkning på mig
Ud over ens egen tilgang til svovl, har folk også forskellig opfattelse af svovl, ja nogen er faktisk immune, så derfor kan det nemt skille vandende. Hvad der opfatttes af den ene kan være meget forskelligt. fra hvad der opfatttes af en anden. Derudover findes der også en del der syntes om smagsnoten helt generelt.
En anden faktor er også at når en flaske der er "inficeret" optræder blandt gode flasker falder den nemmere i skammekrogen.
At du syntes at Balrog er ekstrem er jo din opfattelse af den. Der er ingen facit. Jeg har efterhånden serveret den for en hel del, bl- a- blindt og jeg har fået feedback af "ikke svovlet" eller "meget milde antydninger af svovl." Selv syntes jeg den tilhører katagori 3 i den milde ende.
Gordon fra Spirit of India har også rapporteret Balrog til at være meget svovlet
St. Magnus havde jeg i katagori 2, og den katagori har jeg problemer med.
Derudover var det ikke kun mig der placerede den på the "table of shame", vi var vist mindst en håndfuld om det
Om det var en dårlig flaske ved jeg ikke. Jeg har ingen anelse om St. Magnus blev lavet i en eller flere batches
Steffen
PS jeg har det nogen gange meget godt med gummivarianten, især når den går over i latex :
Det er ikke tit jeg finder svovl i HP, har smagt en OB 12'er engang der havde en kende af no. 2, og en del ældre, meget sherriede enkeltfads aftapninger OB har haft en anelse no. 1
Self-Styled Whisky Connoisseur
danishwhiskyblog.blogspot.com/
Please Log på or Create an account to join the conversation.
www.whiskynotes.be/2011/highland ... gnus-1998/
Nose: starts with a few unfresh smells, especially in comparison with yesterday's 1986 by Daily Dram. Hints of rubber and meat. This is not uncommon for sherry releases, but I have troubles with it sometimes. After a while it fades and shows more classic dried fruits and honey lacquered meat (overall not very sweet though). A little yeast. Apples and cinnamon. Heather. Subtle peat. Some barbecue smoke, leather and plenty of spices. Mouth: very spicy (cinnamon, ginger, nutmeg) with toffee notes, apples and a hint of wax. A little pepper. Some bitter liquorice. In the end there's something like burnt oranges and still some rubber. Finish: rather long, dry / bitter and sherried with peat smoke.
I had high hopes for this, but they're not entirely fulfilled. It's nicely coastal and relatively peaty but I'm more a fan of fresh, juicy (second fill?) sherry influence. Quite expensive as well: sold for € 100
Score: 80/100
Nabil Mailloux :
The St. Magnus, on the other hand was really quite spectacular. It was really well balanced, sweet with a salty tang. It had a lot of spice to it, as well as some nice refill sherry notes. Quite frankly, it was one of those bottles that I would pay a premium for because I loved the taste, making the age statement irrelevant in my mind.
Self-Styled Whisky Connoisseur
danishwhiskyblog.blogspot.com/
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Oliver Klimek: 87 point: www.dramming.com/2011/03/11/high ... nus-12-yo/
Serge Valentin: 90 Point
"A fool and his money are soon parted"
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Self-Styled Whisky Connoisseur
danishwhiskyblog.blogspot.com/
Please Log på or Create an account to join the conversation.