Brancheforening

More
10 years 11 months ago #28792 by JEJ
Brancheforening was created by JEJ
Antallet af danske whiskyproducenter stiger jo, nu er vi oppe på 8 stk. Som en naturlig følge af udviklingen inden for denne nye branche, er det tiden at få startet en brancheforening op. Bukserne skal kunne holde, så vi starter i det små med aktiviteter. Med de små mængder whisky vi har, er vi mere kollegaer end konkurrenter, så der er basis for en brancheforening.

Derfor er der stiftende generalforsamling for ”Danske Whisky Producenter” søndag den 7. juli kl. 11 på Fary Lochan.

Udpluk fra oplæg til vedtægter:
"Foreningens navn er ”Danske Whisky Producenter”, binavn ”Dansk Micro Spiritusproducenter”
Brancheforening og interesseorganisation for whiskyproducenter i Danmark, samt øvrige dansk produceret spiritus, af micro producenter.

Foreningen har til formål at varetage medlemmernes fælles branchemæssige interesser ved bl.a.:

1) At øge kendskabet til branchens produkter samt aktivt at fremme salget af dansk produceret spiritus.

2) At øge kendskabet til whisky generelt i Danmark.

3) At repræsenterer branchens og medlemmernes interesser over for myndigheder, organisationer og andre og derved opnå de bedst mulige vilkår for branchen i overensstemmelse med foreningens politik, herunder samarbejde med lignende foreningen i ind- og udland, til gavn for den samlede danske microspiritus industri.

4) At fremme et kollegialt forhold mellem medlemmerne og herigennem styrke sammenholdet inden for branchen.

Som aktive medlemmer kan optages aktieselskaber, anpartsselskaber og private erhvervsdrivende, der fremstiller whisky eller anden spiritus i Danmark.

Som associerede medlemmer kan optages erhvervsdrivende eller foreninger, der uden at opfylde de normale kriterier for optagelse har en væsentlig tilknytning til branchen."

Medlemskontingent forventes at blive 150 kr. om året, så er du interesseret som associerede medlemmer, så send mig en PB. Producenterne har fået direkte mail.

Hilsen
Jens-Erik Jørgensen

Please Log på or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.133 seconds