- Posts: 1286
- Thank you received: 10
Kød eller fisk i din sprit?
13 years 9 months ago #21386
by jones
Kød eller fisk i din sprit? was created by jones
Under det opsigtsvækkende slogan Pure Refreshing Bacon lancerede Black Rock Spirits, Seattle, Washington, for ca. et år siden Bakon Vodka med smag af bacon:
www.bakonvodka.com
Nu tilbyder det 5 år gamle Alaska Distillery i Wasilla, Alaska, vodka med smag af røget laks
www.alaskadistillery.com
Hvornår kommer turen til whisky?
Al J.
www.bakonvodka.com
Nu tilbyder det 5 år gamle Alaska Distillery i Wasilla, Alaska, vodka med smag af røget laks
www.alaskadistillery.com
Hvornår kommer turen til whisky?
Al J.
Please Log på or Create an account to join the conversation.
13 years 9 months ago #21387
by MacNiels
Niels Ladefoged
Whiskynyt.dk
Replied by MacNiels on topic Kød eller fisk i din sprit?
Så mangler vi bare at de tilsætter en smule kulhydrater og proteiner, så behøver vi ikke andet.
Niels
Niels
Niels Ladefoged
Whiskynyt.dk
Please Log på or Create an account to join the conversation.
13 years 9 months ago #21388
by Macdeffe
Self-Styled Whisky Connoisseur
danishwhiskyblog.blogspot.com/
Replied by Macdeffe on topic Kød eller fisk i din sprit?
Man kan nøjes med en irish coffee, den indeholder alle de 4 vigtigste næringsgrupper : koffein, sukker, fedt og alkohol!
/macdeffe
/macdeffe
Self-Styled Whisky Connoisseur
danishwhiskyblog.blogspot.com/
Please Log på or Create an account to join the conversation.
13 years 9 months ago #21391
by Towle
Venlig hilsen
Kurt "Towle"
Replied by Towle on topic Kød eller fisk i din sprit?
Larver i Tequila er jo velkendt og var det ikke Jørgen Ryg der havde en fætter i rom?
En hugorm i sprit eller en dræbersnegl i en Ardbeg kan vel være et pikant alternativ til diverse eksotiske fadlagringer.
En hugorm i sprit eller en dræbersnegl i en Ardbeg kan vel være et pikant alternativ til diverse eksotiske fadlagringer.
Venlig hilsen
Kurt "Towle"
Please Log på or Create an account to join the conversation.
13 years 9 months ago #21392
by Towle
Venlig hilsen
Kurt "Towle"
Replied by Towle on topic Kød eller fisk i din sprit?
Åh forresten, fik jeg nævnt min egen lever? Flå den ud og vrid den over et Glencain og du har fået dig en ganske unik oplevelse. Jeg vil dog gerne beholde den lidt endnu, men når en gang jeg beslutter mig til at tage herfra, donerer jeg den gerne til public domain. Jeg er sikker på, at Dragen gerne lægger have til et udendørs arrangement.
Hak den fint, mos en nævefuld surströmninger og rør sammen med hvidløg og så en rå æggeblomme ovenpå. En "Cold Turkey" direkte fra hanen må være passende at skylle ned med.
Hak den fint, mos en nævefuld surströmninger og rør sammen med hvidløg og så en rå æggeblomme ovenpå. En "Cold Turkey" direkte fra hanen må være passende at skylle ned med.
Venlig hilsen
Kurt "Towle"
Please Log på or Create an account to join the conversation.
13 years 9 months ago #21394
by JustAgirl
Var der ikke noget med Tang i en Lagavulin kaldet: Celp Seaweed Experience Single Malt (Lagavulin)
www.spirituosen-superbillig.com/ ... glish.html
Efter sigende skulle tang være fulde af vitaminer og miniraler og have et lavt fedtindhold... så det må betyde at både det drikkelige og spiselige i denne flaske skulle være sundt
Replied by JustAgirl on topic Kød eller fisk i din sprit?
Larver i Tequila er jo velkendt og var det ikke Jørgen Ryg der havde en fætter i rom?
En hugorm i sprit eller en dræbersnegl i en Ardbeg kan vel være et pikant alternativ til diverse eksotiske fadlagringer.
Var der ikke noget med Tang i en Lagavulin kaldet: Celp Seaweed Experience Single Malt (Lagavulin)
www.spirituosen-superbillig.com/ ... glish.html
Efter sigende skulle tang være fulde af vitaminer og miniraler og have et lavt fedtindhold... så det må betyde at både det drikkelige og spiselige i denne flaske skulle være sundt
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Time to create page: 0.169 seconds