Bachelorprojekt om whisky - Destilleri-branding

More
8 years 3 months ago #25976 by PWickings
Hej Whiskynyt!

Mit navn er Peter Wickings, og sammen med min studiekammerat Ramsin Rommel er vi igang igang med at skrive vores bachelorprojekt fra Aarhus Universitet. Emnet? Whisky!

Vi skriver for det danske destilleri Stauning, og arbejder således i projektet på at få skabt et stærkt brand for Stauning. En del af dette er at undersøge den nuværende kendskab til destilleriet, og da vi gerne vil have fat i så mange "kendere" som muligt besluttede vi os at spørge jer til råds herinde!

Hvis i har lyst til at hjælpe os så kan i gå ind på linket nedenfor og svare på 8 hurtige spørgsmål til whisky - og Stauning. Der skal ikke indtastes nogle private oplysninger og alt er selvfølgelig ganske anonymt =)

http://www.surveymonkey.com/s/CD3F5G9

I er i tvivl om nogle af spørgsmålene så svarer i selvfølgelig bare efter bedste overbevisning - og har i nogle spørgsmål så smid da endelig et svar her i tråden, så skal vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe med hvad vi kan.

Feedback og idéer til hvordan Stauning kan brande sig er selvfølgelig også velkommen! Det kan være ting i har lagt mærke til andre destillerer, danske som skotske har gjort for at skabe sig et brand, hvad ved jeg!

Håber i har lyst til at være med =) Tusind tak for hjælpen!

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
8 years 3 months ago #25989 by PWickings
Så er undersøgelsen lukket =) Tusind tak til alle jer som var så flinke at hjælpe os med vores projekt!

Please Log på or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.134 seconds