Events Calendar

Flat View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search
"THE WOOD MAKES THE WHISKY"
Thursday, 24. November 2016, 19:00 - 21:30
Hits : 938
by Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 


I mere end 120 år har den uafhængige whiskyaftapper Gordon & MacPhail nøje gennemtænkt og udviklet et system, som forstærker harmonien mellem ny brændt maltsprit og egetræsfadene det lagrer på. Formålet: at tilvirke den allerbedste whiskykvalitet.

Gordon & MacPhails lange historie har givet dem en erfaring i, at matche karakteren og kvaliteten i de forskellige destilleriers maltsprit med den helt rigtige fadtype.
Filosofien bag dette er selvfølgelig, at man skal kende destilleriernes DNA og dets råvare output ligeså godt som sin egen bukselomme, for på den måde at vælge den rette fadtype til lagringen. Fx kræver en robust og karakterfuld maltsprit som den fra destillerierne Macallan eller Mortlach friske sherryfade for, at komme til sin fulde ret.

Aftenen byder på en rundrejse i smag, duft og forskellige whiskystilarter. Efter smagningen vil du helt sikker være meget mere bevidst om ”din egen favorit smag inden for maltwhisky” og på den måde være godt hjulpet til, at vælge de flasker der netop får dig til at smile.

Steven Cameron fra Gordon & MacPhail er rejst til Hotel Josty for, at fortælle os om Gordon & MacPhails omfattende ”wood policy program” og selvfølgelig også servere nogle store smagsoplevelser for os.

Smagningen foregår på engelsk og det indbydende smageprogram er som følger:

Glenlossie 1997 Connoisseur’s Choice
46 % vol. / First Fill Sherry Butts and Refill Sherry Hogsheads

Tormore 1997 Connoisseur’s Choice
46 % vol. / First Fill Bourbon Barrels

Linkwood 15 Years Old Distillery Label
43% vol. / Refill Sherry Casks

Speymalt Macallan 2007
43 % vol. / First Fill and Refill Sherry Casks

Glenburgie 1995 Connoisseur’s Choice
Cask Strength 57,4 % vol. / Refill Remade Hogshead
Specially bottled to Celebrate Juul’s 90th Jubilee

Highland Park 2006 MacPhail’s Collection
Cask Strength 57,9 % vol. / First Fill Bourbon Barrels

Clynelish 1997 Connoisseur’s Choice
46 % vol. / Refill Sherry Hogsheads

Bunnahabhain Heavily Peated 8 Years Old MacPhail’s Collection
43 % vol. / Refill Sherry Butts

Caol Ila 2007 Connoisseur’s Choice
Cask Strength 57,5 % vol. / Refill Sherry Hogshead
Specially bottled to Celebrate Juul’s 90th Jubilee


Arrangementet afholdes torsdag den 24. november kl. 19:00 – 21:30 på Hotel Josty, Pile Allé 14A, 2000 Frederiksberg C.

Billetprisen er kun kr. 349,- og købte billetter kan ikke refunderes eller ombyttes til andre varer.

Køb billetter her

Der udbydes kun et begrænset antal pladser til denne smagning.
Alle deltagere modtager den lille meget informative bog ”The Wood Makes the Whisky” ved køb af en flaske whisky efter smagning!

Location HOTEL JOSTY, PILE ALLÉ 14A 2000 FREDERIKSBERG