Events Calendar

Previous month Previous day Next day Next month
By Year By Month By Week Today Search Jump to month
Whiskysmagning på Nimb Hotel med The Macallan og Highland Park
Saturday, 19. September 2020, 18:00 - 20:00
Hits : 112
by Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

The Macallan, Highland Park og Hotel Nimb i København holder whiskysmagning i Nimb Bar lørdag d. 19. september. Det er en perfekt mulighed for at blive klogere på whiskyen, mens man smager den.
 
The Macallan og Highland Park er to af verdens førende, mest berømte og toneangivne destillerier, og det er whiskyer fra de to skotske flagskibe, der står på smagningsmenuen på Hotel Nimb. Det er Jonas Gram og Martin Markvardsen, der står for whiskysmagningen. De er ambassadører for henholdsvis The Macallan og Highland Park, og mere kompetente whiskyaficionados finder du ikke.
 
De to whiskyeksperter inviterer på en rejse gennem The Macallans og Highland Parks universer. De vil fortælle om vejrets, klimaets, lagringens og fadvalgets virkning på den endelige whisky, om de to destilleriers historie, og om hvad du skal lægge særligt mærke til, når du smager på de gyldne dråber.
 
Det bliver en lærerig, spændende, sjov og smagfuld (som i fuld af smag) aften. Der vil blive serveret i alt seks forskellige whiskyer fra de to destillerier fra flasker, der har lagret i op til 25 år.
Whiskysmagningen foregår i Hotel Nimbs bar Nimb Bar lørdag d. 19. september fra 18:00-20:00. Billetten koster 495 kr. Der vil foruden whiskyer også blive serveret snacks under smagningen.
 
Link til billetkøb: https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/5583