The Edrington Group har åbnet deres nye aftapnings hal, der ligge i Glasgow området. Produktionsudstyret her kan fylde 600 flasker hvert minut med spiritus.
David Robertson, Master Distiller hos Macallan forlader nu firmaet for at deltage i et nyt projekt. Efterfølgeren er Bob Dalgarno, han skal overtage ansvaret for at producere den rigtige malt.
Onsdag d. 5. november kl. 19.00 er der whiskysmagning hos HBL vine i Silkeborg. HBL Vine i Silkeborg arrangerer en spændende whiskysmagning i samarbejde med Mac Y A/S. Der skal smages single malt whisky fra forskellige områder i Skotland både destilleriaftapninger og uafhængige cask strength versioner og som noget helt andet er der smagning af verdens bedste rom fra Guatemala.
Tre mænd har i deres køkken produceret 3 nye malts. David Robertson, 35, Mark Geary, 32 og Jon Geary, 30 har startet Easy Drinking Whisky Company sidste år og er klar til at distribuere de første 5.000 flasker. De udtaler: "Whisky has an image of being drunk only by 80-year-olds or some crusty old duffer in the Highlands with nothing else to do. We want people to enjoy drinking whisky, not worship it."
Lørdag d.1 november kl. 19.00 er der whiskysmagning i Chr. Columbus Pub & Steak i Lemvig. Lemvig Vin og Tobaksforretning arrangerer en spændende whiskysmagning i samarbejde med Mac Y A/S. Der skal smages whisky fra forskellige områder i Skotland , whisky fra Kentucky og verdens bedste rom fra Guatemala.
Scotspain smagning Beboerhuset, Halmtorvet 11, København torsdag den 22. januar 2004 kl. 18.30.
Denne aften skal vi smage syv forskellige whiskies fra det fantastiske Speyside destilleri Longmorn. I alt skal vi smage syv whiskies. Vi leder stadigvæk efter egnede kandidater, som efterhånden vil blive offentliggjort på denne side.
Fredag d.31. oktober kl. 18.00 er der whiskysmagning i Grønbjerg forsamlingshus. Grønbjerg Brugsforening arrangerer en spændende whiskysmagning i samarbejde med Mac Y A/S. Der skal smages whisky fra forskellige områder i Skotland og verdens bedste rom fra Guatemala.