Events Calendar

Flat View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search
Compass Box Whiskysmagning på Hotel Josty
Wednesday, 07. May 2014, 19:00 - 21:30
Hits : 1038
by Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Juul’s Vin & Spiritus er stolte over at kunne præsentere Celine Tétû fra Compass Box Whisky på Hotel Josty.

Celine har tidligere arbejdet for Isle of Arran Distillers og senest som brand ambassador for The Scotch Malt Whisky Society.

Aftenens smagning byder på en sensorisk oplevelse udover det sædvanlige, med meget forskellige whiskytyper og sanseindtryk.

Vi skal blandt andet smage Compass Boxs seneste prestige aftapning The General, som netop er blevet kåret som en af verdens bedste blended whiskyer.

Compass Box er i øvrigt en lille progressiv uafhængig whiskyaftapper, som er drevet af kærlighed og lysten til at frembringe og vise de bedste sider af skotsk whisky.
Compass Box har en intuitiv tilgang til whiskyfremstilling, eller nærmere whiskyforædling af traditionelle whiskytønder og videreudvikling af gamle konventioner for hvordan whisky skal aftappes. Altid med for øje at, tilføre et ekstra lag af lækre og delikate duft- og smagsindtryk.

Compass Box arbejder udelukkende med de bedste lagrede malt- og kornspiritus fra Skotlands bedste og mest anerkendte destillerier. Forskellige typer egefade af højeste kvalitet er byggestenene i firmaets mange unikke aftapninger – altid med henblik på at frembringe whiskyer med stor rigdom, balance og renhed, såvel i duften som i smagen.Tilgangen er minutiøs og har karakter af, at være håndværk med sans for detaljen frem for industri. Dette anerkendes i det væld af udmærkelser og positiv omtale som Compass Box whiskyerne har opnået gennem sine kun 10 års historie som lille innovativ uafhængig whiskyaftapper.

Smagningen foregår på engelsk og flg. 9 produkter skal smages:

Compass Box Asyla - Blended Scotch Whisky
Compass Box Great King Street - Blended Scotch Whisky
Compass Box Oak Cross - Blended Malt Scotch Whisky
Compass Box The Spice Tree - Blended Malt Scotch Whisky
Compass Box Hedonism - Blended Grain Scotch Whisky
Compass Box The General – Extremely old Blended Scotch Whisky
Compass Box Peat Monster - Blended Malt Scotch Whisky
Peat Monster 10th Anniversary - Blended Malt Scotch Whisky
Compass Box Orangerie – Whisky infused with sweet orange

Billetprisen er kun 299,-

Husk at vælge "Afhentning" i stedet for "Fragt" når du køber billetterne. Husk at trykke på "Opdater" bagefter. Vi sender billetterne som almindelig post.

Tilmelding er bindende og billetter refunderes ikke.