Events Calendar

Flat View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search
Juul's Vin og Spiritus inviterer til Elements of Islay Smagning!
Monday, 24. August 2015, 18:00 - 20:00
Hits : 1073
by Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kære kunde,

Juul’s Vin og Spiritus og Samuel Jeffery inviterer dig hermed til en aften med smagning af de verdensberømte whiskyer fra Isle of Islay.

Islaywhiskyerne er elskede verden over for deres unikke karakter, styrke, robusthed og naturligvis deres tørverøg! Fra Port Ellens kyst til bådende ved Port Askaig våger verdens øjne ivrigt over disse udvalgte få destillerier og den whisky de frigiver. Den bedste måde at stifte bekendtskab med disse whiskyer er naturligvis ved CASK STRENGHT!

Derfor præsenterer vi: ’Elements of Islay’! Fabelagtige, SMALL BATCH whiskyer aftappet ved passende høj alkoholstyrke, som fanger den utæmmede essens af disse legendariske single malts. Til denne aften har vi fundet seks whiskyer frem fra Bowmore, Caol Ila, Laphroaig, Bruichladdich og Ardbeg.

Serien Elements of Islay, opfundet af Raj og Sukhinder Singh fra The Whisky Exchange i London, har vundet kritisk anseelse fra såvel bloggere som anmeldere. Smagningen vil finde sted i kælderen under Værnedamsvej 15. 

Aftenens foredragsholder vil være vores egen Samuel Jeffery, som vi har stjålet direkte ud af hænderne på brødrene Singh og han vil guide dig igennem smagningen på engelsk. Sam, der er halv englænder halv skotte, har en usædvanlig interesse for whisky og det han holder allermest af, er at dele sine indsigter i og værdsættelse for de gyldne dråber fra hans fædreland.

Det bliver en hyggelig og intim smagning hvor du vil få rigelig mulighed for at stille spørgsmål og virkelig gå i dybden med emnet! Vi stiller op nede i det kølige smagelokale i kælderen under butikken med whisky, vand og en bid brød til at rense paletten mellem glassene.

På grund af den begrænsede plads og de få antal centiliter i flaskerne er der kun 24 billetter til denne smagning, som vi sælger til fornuftige kr. 299,- pr. billet!

Smagningen afholdes mandag den 24. august på Værnedamsvej 15, 1819 Frederiksberg C. 
Arrangementet begynder kl. 18:00 og slutter kl. 20:00.

Arrangementet afholdes på engelsk. Købte billetter refunderes ikke og kan ikke ombyttes til andre varer.

Husk at vælge "Afhentning" i stedet for "Fragt" når du køber billetterne. Husk at trykke på "Opdater" bagefter. Vi sender billetterne som almindelig post.

Pris: 299 kr