Events Calendar

Flat View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search
Bruichladdich på Lidkoeb med Joanne Brown
Thursday, 10. September 2015, 19:00 - 21:00
Hits : 806
by Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Torsdag d. 10. september holder vi en intim smagning af whiskyerne fra Bruichladdich på Lidkoeb cocktailbar på Vesterbro! Vi får selskab af Bruichladdich's brand ambassadør Joanne Brown, som vil  fortælle om destilleriet og deres fantastiske whiskyer.

Bruichladdich er det eneste større destilleri på Islay der både destillerer og lagrer alt deres whisky lokalt på øen! Frem for at spare penge ved at have tønder i store lagringshaller på fastlandet, vælger Bruichladdich at lade Islays vind og vejr have indflydelse på whiskyen fra start til slut.

I 2010 lancerede destilleriet den første whisky der udelukkende er lavet med lokal bygmalt fra Islay, så man for alvor kan smage Islays vindblæste terroir! Deres normale aftapninger er ikke tørverøgede, men de laver en suveræn 'heavily peated' whisky opkaldt efter havnebyen Port Charlotte, som kan stå mål med Islays andre tunge drenge!

Bruichladdich er også kendt for at stå bag den ekstreme single malt whisky 'Octomore', der skubber grænserne for hvor røget det virkeligt kan blive!

På aftenen skal vi smage de ovennævnte whiskyer, samt en overraskelse som Joanne tager med. Derudover har vi på formen vis fået holdet fra Lidkoeb til at lave en skræddersyet whiskycocktail med Bruichladdich, som vi slutter af med!

Der er kun 25 pladser til denne eksklusive smagning, som vi holder på øverste etage i Lidkoebs hyggelige whiskybar! Prisen er fornuftige kr. 299,- pr. billet!

Smagningen afholdes allerede torsdag den 10. september på Vesterbrogade 72B, 1620 København V. så vi opfordre til hurtig tilmelding!

Vi glæder os til en spændende og lærerig aften, og håber meget på at se dig!
Location Vesterbrogade 72B, 1620 København V