Events Calendar

Previous month Previous day Next day Next month
By Year By Month By Week Today Search Jump to month
Glenlivet smagning for Guardians i Kbh
Tuesday, 27. June 2017, 17:00 - 19:00
Hits : 236
by Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Contact Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kære The Glenlivet Guardian,

Er vi de eneste, der venter på sommeren?

Efter et forår, der nærmest virkede som en forlængelse af vinteren, er der nu så småt håb for, at vejret peger i retning af sommer. Her på The Glenlivets danske hovedkvarter vil vi i hvert fald gerne bidrage til, at både humøret og temperaturen stiger et par grader ved at invitere dig og alle de andre dejlige Guardians til et par eksklusive smagninger som optakt til sommeren.

Den anden bliver dagen efter i København på Restaurant Ravage på Kongens Nytorv, tirsdag den 27. juni 2017 kl. 17.00-19.00. Bemærk den tidlige start. Her er der 30 pladser til rådighed.

Vært på begge smagninger er Carsten Hering Nielsen, der er spiritusspecialist og whiskyskribent på Whisky & Rom Magasinet.

Programmet har naturligvis fokus på The Glenlivet - men vi begynder smagningen med to andre aftapninger som vi tror vil interessere dig. Den første er den helt nye røgede version fra vores søsterdestilleri Scapa, på Orkney. Du vil helt eksklusivt få mulighed for at smage denne whisky før den officielt frigives til det danske marked til efteråret. Den anden flaske er Chivas Regal 18 års, der i år kan fejre 20-året for dens lancering i 1997. Vi smager den sammen med The Glenlivet 18 års og fortsætter derefter med yderligere fire herlige versioner af The Glenlivet, heriblandt er naturligvis aftenens hovedattraktion: den første officielle præsentation af dette års enkeltfadsaftapning til Skandinavien: The Glenlivet Craeg an Innean.

Programmet for de to smagninger ser ud som følger:

    Scapa Glansa
    Chivas Regal 18 års
    The Glenlivet 18 års
    The Glenlivet Creag an Innean Single Cask for Scandinavia 2017
    The Glenlivet Nadurra First Fill
    The Glenlivet Nadurra Peated Cask Finish
    The Glenlivet Nadurra Oloroso

Efter smagningen byder vi på lidt yderligere godt til ganen i form af nogle udvalgte gourmetsnacks.

Som en af The Glenlivet Guardians kan du tilmelde dig selv og en gæst. Der er plads til et begrænset antal deltagere som angivet ovenfor, så det er efter først-til-mølle-princippet.Skriv navnene på dig selv og en eventuel gæst, og tilmeld dig ved at skrive til denne email-adresse:
-          Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Snarest muligt efter tilmeldingen vil du modtage en mail med en bekræftelse af din tilmelding og detaljer om hvordan du betaler. Din tilmelding er først endelig, når vi har modtaget din betaling.

Med venlig hilsen
The Glenlivet Team, Danmark

Location Restaurant Ravage på Kongens Nytorv