Events Calendar

Previous month Previous day Next day Next month
By Year By Month By Week Today Search Jump to month
'DISTILLERY ONLY’-SMAGNIN
Thursday, 17. August 2017, 19:00 - 21:00
Hits : 223
by Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Contact www.AalborgWhiskyLaug.dk

Vi vil til denne smagning komme bredt omkring, men fælles for flaskerne er at de kun kan købes på destilleriet eller til en bestemt smagning i Skotland. Det betyder at flaskerne er i den eksklusive ende, nogle er single casks, mens andre er tappet i højere antal og de er uden undtagelse nogle sjove størrelser at prøve. Flaskerne er som nævnt i introen øverst hjembragt sidste efterår.
 
Derudover er der en enkelt udtaget fra Formandens egen beholdning, nemlig en Caol Ila tappet for 10 år siden… Vi skal også ifm denne smagning sige tak til medlem Jan Gaardbo for at lade AWL købe hans Talisker ’Distillery Only’ 2016.  og så tilføjer vi også en flaske fra Campbeltown Malt Festival 2017 i Maj i år… en flot gammel blend af destillerier som Macallan, Highland Park, Tamdhu og Glenrothes og North British grain lagret i et gammetl sherry fad.
 
Endelig krydrer vi også smagningen med yderligere en flaske… Det afsløres først på dagen, hvad det er… Det er dog ikke sikkert at den holder sig inden for temaet  
 
1. Caol Ila ’Distillery Only’ 58,4%, Org. aftapning fra 2007

2. Glenfarclas 2002/2016 ‘Distillery Exclusive’ 55,9% (sherrybombe)

3. Clynelish ‘Distillery Only’ 57,3%, Org. Aftapning fra 2009

4. Glen Moray 10år 2006/2016 ’Distillery Only’ 58,6%, ex-burbon&cider cask (glæd jer!)

5. Talisker ‘Distillery Only’ 48%, Org. Aftapning fra 2016

6. Cadenhead Blend 36år 46%, ex-sherry butt, Cadenhead Warehouse Tasting (mums!)

7. ??
 
 
 
Smagningen afholdes på The Irish House, Nytorv, Aalborg. Medlemspris KUN : 275,- Der åbnes for TILMELDING FOR MEDLEMMER TORSDAG D. 3 AUGUST 2017 Kl. 21.00 – og som altid gælder førsttil-mølle princippet.
 
Skulle der stadig være ledige pladser d. 10 AUGUST kl 2100 åbnes smagningen for ikke-medlemmer. Prisen for ikke-medlemmer efter d. 10 AUGUST er : 375,-
 
Tilmeldingen til smagningen foregår som sædvanligt via vores hjemmeside www.AalborgWhiskyLaug.dk eller ved personlig henvendelse til vinhandleren Skjold Burne, Bispensgade 1, Aalborg (senest TIRSDAG d. 15 AUGUST)
 
BEMÆRK: På hjemmesiden kan der kun tilmeldes via link’et ’Tilmelding til smagning’ nederst til venstre på hjemmesiden. Findes dette link ikke på siden er der ikke åbent for tilmelding! Tilmeldinger modtaget pr. mail, eller på anden vis inden det officielle åbningstidspunkt vil blive anset for ugyldige og slettet!!!

Location The Irish House, Nytorv, Aalborg