Events Calendar

Flat View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search
Whiskysmagning i Århus med Smagning.com
Thursday, 30. January 2020, 19:00 - 21:00
Hits : 509
by Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Whisky betragtes af mange som Skotlands største bidrag til verdenssamfundet. Selv om skotterne måske nok ikke kan påberåbe sig at have opfundet whisky, er det dem som i nyere tid har sikret en global udbredelse af denne eksklusive drik. Og selv om der efterhånden produceres whisky i det meste af verden, er det stadig i langt de fleste tilfælde skotsk whisky man måler sig op mod.

Flemming fra Smagning.com tager os denne aften godt rundt i det skotske whiskyland, taler om de forskellige nuancer, de forskellige regioner og de gode historier der relaterer sig både til whisky og landet som helhed. Vi skal gennem denne fremragende menu (forbehold for ændringer):

  1. North British – en grain – vi sætter navn på de 3 whiskytyper der findes – grain, blended og single malt!
  2. Burn's Nectar – vi markerer Robert Burns. En skotsk poet, der har skrevet teksten til ”Auld lang syne” (på dansk ”Skulle gammelt venskab rent forgå”)!
  3. Edradour – det smukke distillery i Pitlochry. Destilleriet var tidligere verdens mindste – og kom i Guinness rekord bog for dette. I dag har mange mikro destillerier dog overhalet det indenom!
  4. Braeval – et Speysidedestilleri, hvor vi smager en uafhængig aftappers udgave på hele 56,2%. Vi kommer også ind på det at putte vand i whiskyen!
  5. Balvenie Peat Week 14 år – vi nærmer os stille og roligt de røgede whiskyer!
  6. Islay Malt 2008 – en skøn Islay single malt fra Creative Whisky - 6 år gammelt - og fuld af hvad man forventer fra Islay på hele 56,8%!

Vil du have lidt at spise inden smagningen? Køb en billet, der dækker både mad og smagning, og start med lidt at spise (NB: serveres kl 18). Drikkevarer efter eget valg kan tilkøbes på stedet.

Pris: 299

Location Highlanders Bar, Mindebrogade 5, 8000 Aarhus