Events Calendar

Flat View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search
Thy whiskysmagning i Brdr. D’s Vinhandel Silkeborg
Wednesday, 7. October 2020, 19:00 - 21:00
Hits : 475
by Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

D. 7. oktober inviterer Brdr. D’s Vinhandel på den vel nok mest eksklusive og unikke whiskysmagning, der til dato er afholdt i butikken. Vi har nemlig fået det privilegium at få besøg af Thy Whisky!
Thy Whisky Destilleri, der startede op i 2010, er et økologisk single estate destilleri, hvilket vil sige, at man udelukkende bruger forskellige korn fra egne marker, der bliver maltet, mæsket og destilleriet på slægtsgården.
10 år efter opstarten blev prisen som "European Whisky of the Year" hevet i land. Den eminent flotte titel blev tildelt af guiden "Jim Murray Whisky Bible", som verdens mest anerkendte whiskyguru og anmelder Jim Murray står bag. ”Thy Whisky No. 9 Bøg Single Malt" vandt prisen som bedste europæiske whisky fra flere fade med en rating på 96,5 af 100.
Selv siger Jacob fra destilleriet: ”Vi er blevet udvalgt mellem mange, mange tusinde whiskyer, så alene dét er stort. Men at vi også får en rating på 96,5, det er helt vanvittigt og utrolig tæt på toppen”. Den højeste rating, der nogensinde er givet, er 97,5 - og dermed er der ifølge Jakob Stjernholm kun 42 whiskyer, der gennem guidens historie har fået en højere rating end Thy-whiskyen.
På aftenen vil der, helt eksklusivt, være mulighed for at smage både nylancerede whiskyer og som noget helt unik også smagsprøver på fadprøver direkte fra destilleriet. Der vil både være smagsprøver på whiskyer fra forskellige kornsorter og på forskellige fade. Derudover får du muligheden for at komme med helt ind i destilleriet, skabelsesprocessen og produktionen, da Thy Whisky tager korn, malt osv. fra gården med på aftenen, så der kan duftes, føles og smages på de råvarer, der ender med at blive til de færdige whiskyer.
Dermed vil du på aftenen få et fantastisk indblik i den meget varierede whisky-verden, som Thy Whisky arbejder med.

Det endelige smageprogram bliver afsløret på selve aftenen.

Tidspunkt ukendt

Pris 595kr