Events Calendar

Flat View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search
Virtuel Whiskysmagning ‘US vs. Skotland’
Friday, 9. April 2021, 20:30 - 21:30
Hits : 109
by Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi sender ud indtil onsdag d. 7. april kl. 12.


NU gentager vi kæmpe successen – Virtuel Whiskysmagning. Selvfølgelig gør vi det. Vi ELSKER at servere gode whiskyer for jer – nyde dem med jer og nørde dem.

Men vi gør det selvfølgelig med et helt nyt twist!
Virtuel Whiskysmagning ‘US vs. Skotland’

Indtil videre har vi nørdet den fantastiske, mangfoldige, stolte, eksklusive, traditionsbundne skotske whisky. Men nu er det også tid til vi får os noget Bourbon & Rye. Bourbon & Rye, som der har så mange spændende lag, mange fans og fantastiske smage.
Kom og vær’ med….

Kom og vær’ med når vi tager på en rejse fra USA til Skotland med Daniel ‘The Whisky Viking‘ og Louis fra Mac Y. Det bliver spændende, det bliver overraskende, det bliver smagfuldt og det bliver DRØN godt. Vi skal nemlig smage Bourbon & Rye op i mod Skotsk whisky.

Vi starter vores virtuelle whiskysmagning ud med at smage først på 3 amerikanske whiskeyer (Bourbon & Rye) og vi slutter af med 3 skotske whiskyer. Vi skal endnu engang på en fantastisk rejse igennem de mange lag, smage og diversiteter en whisk(e)y kan have.

Så kom med på en smuttur med dybde til USA og Skotland.
D. 9. april kl. 20.30 går vi LIVE på Facebook og afholder Virtuel Whiskysmagning ‘US vs. Skotland.

Vi sender en øl og 6* 3 cl. whisky hjem til dig i et whiskysmagningssæt.

Programmet lyder:
En god smagning starter altid med en øl og det skal vi da også have.
En starter øl til at varme smagsløgene op på.
US:
3 cl. Buffalo Trace Kentucky Straight Bourbon Whiskey 10 yo, 45%
3 cl. W.L. Weller, Special Reserve – The Original Wheated Bourbon, 45%
3 cl. Sazerac Kentucky Straight Rye Whiskey 6 yo, 45%
Skotland:
3 cl. Mossburn Speyside Blended Malt, 46%
3 cl. Tomatin 18 yo, 46%
3 cl.Caol Ila 11 yo (2008), Wilson & Morgan – Single Cask, 50%

 
Sådan kommer vores Virtuelle Whiskysmagning d. 9.april til at foregå

Du køber et whiskysmagnings-sæt her og vi fremsender en pakke til dig, der indeholder de 6 forskellige whiskyer, som vi skal smage. Fredag d. 9. april kl. 20.30 går vi LIVE på Facebook via Vault of Spirits Facebook-side. TILMELD DIG BEGIVENHEDEN HER og følg med i optrapningen til vores romsmagning.

LIVE på siden afholder vi en “almindelig” (host host) whiskysmagning med gode historier og  brugbar viden – imens sidder du alene, sammen med dine venner, din familie, dine gæster i din stue og følger med og smager på de samme whiskyer som os.

 
Hvordan foregår det så præcist med sådan en Virtuel Whiskysmagning på Facebook?

Ved at Trykke her – kan du faktisk se optagelse fra vores Virtuelle Whiskysmagning i januar, hvor vi havde solgt 480 whiskysmagningssæt.
Men jeg kan ikke den dato!

Fortvivl ej, hvis d. 9. april ikke passer i kalenderen. Efter endt LIVE-stream bliver smagningen frit tilgængelig på Vault of Spirits Danmarks facebookside.
Fødevaregodkendte smagssæt

Hos Vault of Spirits er vi MEGET stolte over at være Fødevaregodkendte – Det betyder nemlig at, vi for det første overholder loven, men også at vi ALTID kan stå 100% inde for vores produkter og tilbyde vores fantastiske deltagere den sikkerhed, at vores smagssæt er produceret under ordentlige forhold. Se vores kontrolrapport lige her.

 
Det med småt, skrevet med stort:
Da whiskysmagningssættene skal produceres sender vi dem højest sandsynligt først ud efter uge 10. Skal du have en flaske med og gerne vil modtage den inden – bedes du derfor bestille den i en separat ordre.