Events Calendar

Flat View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search
Whiskybattle med Peter Kjær og Dennis Klindrup
Thursday, 9. February 2023, 19:00 - 21:00
Hits : 152
by Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Peter Kjær og Dennis Klindrup inviterer igen til en spændende whiskysmagning, med fokus på lækker whisky, lækker whisky og mere lækker whisky.

Denne gang bliver det en sand battle, hvor de to kombattanter hver har valgt 4 whiskyer, som konkurrerer med hinanden 2 og 2. Og sådan en battle er normalt hverken stille eller kedelig...

Med forbehold for ændringer bliver programmet som følger:

Ballechin 10YO - "Heavily Peated" Edradour! vs BenRiach 10YO The Smoky Ten - den røgede version af BenRiach

Springbank 10YO – klassikeren som der kronisk er for få flasker af! vs Kilkerran (Glengyle) 12YO – lavet af de samme folk som på Springbank på det nyeste gamle destilleri i Campbeltown

Arran 9YO sherry cask 60% - en single cask aftapning til Danmark på 666 flasker vs Arran Sherry Cask 55,8% – Samme destilleri, og også sherryfade - hvad er bedst?

An Orkney Distillery 9YO 57,1% - Mark Watt's til dato største aftapning (733 flasker) vs En overraskelse – Det er ikke alt vi kan afsløre på forhånd!

Vi kommer godt rundt i de forskellige smagsnuancer som skotsk whisky har at byde på. Der bliver noget for dig der er til de blide u-røgede og også noget til dig der elsker smagen af røg… Og så noget midt imellem.

Du kan forvente dig en ganske uformel smagning krydret med god information og måske en historie eller tre.

Pris: Kr. 399