Macallan The Reach på Alchemist

Pressemeddelse:

Macallan The Reach - eksklusiv 81 YO scotch single malt whisky fra det prominente whiskyhus, The Macallan, serveres nu for en aften på den ikoniske restaurant, Alchemist.

Den 25. oktober 2023 slår den ikoniske restaurant, Alchemist, dørene op for en ekstraordinær aften, hvor stedets velkendte 50 serveringer ses i selskab med The Reach - en eksklusiv 81 YO scotch single malt whisky i luksusprisklassen fra det prominente whiskyhus, The Macallan.

Et unikt og ekstraordinært arrangement på Alchemist giver dig nu en eksklusiv mulighed for at opleve The Reach, den ældste whisky, der til dato er udgivet af det prominente whiskyhus, The Macallan.

Det er første gang nogensinde, at denne 81 år gamle, skotske single malt whisky, fremstillet på et enkelt sherrymodnet egetræsfad, officielt åbnes og serveres for restaurantgæster. Whiskyen er et særligt samlerobjekt, der indtil nu kun har været til iagttagelse og beskuelse.

Alchemist danner denne aften rammen om en eksklusiv, fem timer lang fusionsoplevelse, hvor gastronomi, drama, kunst og stedets spektakulære "dome" indkapsler universet og oplevelsen til fulde.

Aftenen hos Alchemist er et drama i fem akter, hvor hver akt udspiller sig forskellige steder i restauranten. I centrum for oplevelsen denne aften er naturligvis The Reach og stedets "dome", hvor gæsterne indtager middagen omgivet af kunstneriske, filmiske projekteringer, der forstærker stemningen og den sanselige oplevelse undervejs.

Alchemists dygtige kokke har udfordret sig selv og genfortolket nogle af restaurantens ikoniske indtryk, som retterne på Alchemist kaldes, så The Macallans dybt funderede whiskyhåndværk og særlige, æstetiske ånd gennemsyrer atmosfæren og restaurantens 50 serveringer.
 
Billetter til arrangementet kan købes her:
https://www.exploretock.com/alchemist/experience/private/bfd4ebd9-0d19-4c16-a712-8ca72480ff5b
Pris pr. billet er 35.000 kr.


THE REACH

The Reach er en eksklusiv, limiteret udgivelse med kun 288 flasker på verdensplan.

Farve: Dyb rødbrun
ABV: 41,6%
Duft: Mørk chokolade, sød kanel, aromatisk tørv, blommer, læder, pink grapefrugt, ribsgelé samt rig harpiksnote.
Smag: Toffee-sirup, brombærmarmelade, lakrids, kandiseret ingefær, muskatnød, brændt ananas, pekannødder og røg fra brændeovn.
Finish: Intens, rig, sød og røget.

Vejledende udsalgspris: 820.000 kr.

Log-på for at kommentere

MacNiels's Avatar
MacNiels replied the topic: #35700 7 months 3 weeks ago
Det er med stor beklagelse, at The Macallan og Alchemist ser sig nødsaget til at udskyde det planlagte event på Alchemist den 25. oktober 2023, som tidligere annonceret. Der er desværre opstået uforudsete omstændigheder, der har gjort, at arrangementet ikke kan gennemføres som hidtil planlagt. Vi understreger samtidigt at beslutningen er taget efter nøje overvejelse.

Der arbejdes nu aktivt på at sikre en alternativ dato for dette event og vi gør særligt opmærksom på, at dette ikke er en aflysning, men blot en udsættelse af dette arrangement.

Vi takker for ulejligheden og forståelsen i denne situation og vil holde dig opdateret, når vi har mere information om en ny dato for arrangementet.