- Posts: 47
- Thank you received: 0
Sommer whisky?
Personlig må whiskyen så gerne være lidt mere citrus agtig, lidt mere frisk end ellers synes jeg.
Er der nogle gode tips til sommer whisky?
Jeg har endda hørt nogle sige at det er det eneste tidspunkt hvor de kunne finde på at bruge is i deres whisky.
Spojs.
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Specielt Rosebank og Bladnoch fremstår herefter, som yderst forfriskende.
Generelt så tror jeg, at de bedste whiskies i sommervarmen er nogle, som har ligget på bourbonfade og som ikke er for røget.
Mht. citrus, så vil jeg anbefale Aran og Highland Park (bourbon, sherryfadene dræber citrussmagen.)
Stig
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Jeg har på det seneste eksperimenteret med Lowlandswhiskies, som jeg har kølet ned til 15-16 grader.
Specielt Rosebank og Bladnoch fremstår herefter, som yderst forfriskende.
Generelt så tror jeg, at de bedste whiskies i sommervarmen er nogle, som har ligget på bourbonfade og som ikke er for røget.
Mht. citrus, så vil jeg anbefale Aran og Highland Park (bourbon, sherryfadene dræber citrussmagen.)
Stig
Please Log på or Create an account to join the conversation.
og en 12 års Highland Park er jo altid god
Allan
Hilsen
Allan
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Derudover er jeg enig i at let irsk og lowland whisky samt en highlands som Balbair eller Teaninich ville gøre sig godt om sommeren.
Kim M.
--
Kim M.
Please Log på or Create an account to join the conversation.
- whiskyconsult
- Offline
- Elite Member
Martin
Martin Markvardsen
Senior Brand Ambassador
Highland Park & The Macallan
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Stig
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Fra irland er der altid Green Spot - efter min meninhg det bedste Irland byder på. Red Breast er i øvrigt også dejlig frisk med et hav af eksotiske frugter.
Med hensyn til kulde (hvis det må være, det gode ved sommeren er efter min mening at det er let at få varme og dermed smag i whiskyen) så skænk dig en god dram og giv den 10 min i køleskab med vita vrap over. Den er kold og fuld smag.
Jeg kan i øvrigt altid drikke den røgede stil, thats life as a peat freak.
Nå ja, hvor er jeg glad for at der er et ordentligt forum til at dele sin glæde for whisky med.
Please Log på or Create an account to join the conversation.
- séan
- Visitor
Jeg har det sådan at, er det 25 grader kan jeg stadig nyde en god Ardbeg, men skulle det knibe for nogle kan jeg ´varmt ´ anbefale Bruichladdich som er meget frisk og sprød men ikke nævnlig røget.
sean:P
Please Log på or Create an account to join the conversation.