Hjælp, hvilke whisky skal jeg servere?

More
13 years 3 months ago #22479 by Rauff
Hvilke whisky severe man til kransekage? 8)

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
13 years 3 months ago #22481 by Hering
En tung first fill sherry sag uden for meget styrke. Eks. en gammel Strathisla fra G&M...

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
13 years 3 months ago #22482 by karlejnar
Godt råd fra Hering.

Jeg brugte denne her til Ris a la mande (stavning?) juleaften. Fremragende, selv om en god sherry eller portvin ville være foretrukket, men sådan én havde jeg ikke lige ved hånden.
Glen Grant Gordon & MacPhail Vintage1956 50y 40% 1956/2006 First fill Sherry

Har en 40års Strathisla i skabet, måske den kan bruges nytårsaften.

En helt anden ting, en gammel tung sherrysag er jo en hel lille dessert i sig selv. Det lærte vi i Dufftown, hvor Sandy i A Taste of Speyside havde en 50 års Strathisla på hylden. Lige så sort som Cu Dubh/ Loch Dhu, men garanteret uden karamelfarve. Balancerede på en knivsæg uden at gå over "sherry knækket". Himmelsk :P :P :P

Slàinte
Karl Ejnar
Jeg er ikke samler - blot lidt bagud med at drikke ;-)

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
13 years 3 months ago #22483 by Duffer
Aberlour 12-yo Double Matured
Mortlach Flora&Fauna
Glenfarclas 15
Mortlach, Strathisla, Glen Grant m.fl. fra Gordon and MacPhail.
Aberlour A'bunahd - er en fremragende dessertwhisky
Og ja - gamle Highland Park, som f.eks 30-års OB - den skuffer aldrig... :-)

"A fool and his money are soon parted"

Please Log på or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.327 seconds