Jo, det er ganske vist. Endelig er en fortrop fra Buffalo Trace Distillery ankommet til Danmark, efter en lang rejse fra Kentucky. Lige i tiden til den næste Whiskymesse, lørdag 22. marts 2003.
MEN MacY har ikke tænkt sig at holde "bøflerne" indespærret mere, og de røber at de første flasker er sluppet løs i det midt- og østjyske.
Så har Jim Murray skrevet endnu en artikkel i Jyllands posten, Lørdag.
I denne artikkel der handler om Irisk whiskey, kommer han ind på de forskellige måder Irsk whiskey bliver lavet på, hvilke typer der er og kommer selvfølgelig med en vurdering af dem.
Whisky- og vintønder er gennem århundreder blevet lagret i runde tønder, denne metode har en række ulemper, såsom: Høj fremstillingspris, svær transport, meget spildplads ved lagring og højre reparationsomkostninger. Et schweizisk firma har nu opfundet og patentanmeldt en firkantet tønde.
Dansk Maltwhisky Akademi arrangerer spændende whiskyrejse i perioden 8. - 15. juni 2003. Blandt højdepunkterne er et VIP besøg på Edradour Distillery, hvor Iain Henderson viser rundt. Vi har også et par dage i Edinburgh samt på Craigellachie Hotel i Speyside. Pris pr person DKK 8.750,00.
Som det første arrangement efter den stiftende generalforsamling, afholder TAWÃ ÆÃËL en særdeles eksklusiv smagsaften på Ans Kro torsdag den 20. marts 2003 kl. 1900. Her kommer verdens mest anerkendte whisky-ekspert, Jim Murray og forestår smagningen af 8 forskellige kvalitetswhiskies. Der bliver tale om en såkaldt "world tour" med whisky fra Irland, USA, Canada, Japan - og naturligvis Skotland.