Fredag d. 12. marts kl. 19.00 hos Cafe Frederiksberg, Hadsundvej 1B, Vejgaard, Aalborg
Aalborg Whisky Laug arrangerer i samarbejde med foredragsholderen Jesper Rainer(Odense) whiskeysmagning med temaet "Irland". Samme aftenen afholderLauget en kort generalforsamling.
David Baker er klar til at udgive sin første Bakery Hill whisky efter 6 års udgifter.
Den tideligere biokemiker arbejdede for et større fødevare firma inden han gik fuldtid ind for whisky produktion. Han brugte 3 år på at undersøge det australske whisky produktion. Han udtaler at det aldrig vil blive til et stort produktions apperat. Davids to sønner, Andrew på 24 og Matthew på 21 arbejder også på distilleriet. Produktionen ligger på 5000 flasker for de sidste 3 år.
Celtic Whisky Compagnie er igang med at bygge et destilleri i Bretagne, Glann ar Mor-destilleriet ("Glann ar Mor" betyder "ved havet") vil være i drift før årets udgang.
Størrelsen og produktionskapaciteten vil være lille, men det vil dog være et fuldt udstyret destilleri, bygget uden kompromiser.
Hvert år bruger Whisky Tasmania $85,000 på brugte boubon fade og har allerede 450.000 liter whisky på 2200 fade til modning.
Efter fem års produktion er Australiens største destilleri to år fra at sælge sine første flasker, udtaler Laurie House, der er direktør for destilleriet.
Blackadder har under navnet Aberdeen Destillers kommet med en ny række af aftapninger. De er som Blackadder altid uden farve, nonchillfiltered og fra enkelt fade. De er aftappet ved 43%.